Frontend Developer (fulltime)

Jij
Jij bent onze front-end held(in), met een passie voor interactiviteit, techniek en UX.

Je bent iemand die CSS en Javascript hanteert zoals een chef zijn mes zwaait. Iemand voor wie gebruiksvriendelijkheid, performance en elegante code vanzelfsprekend zijn.

Je vindt het leuk om sexy, maar ook functionele interfaces te maken. Je kunt ontwerpers en klanten helder uitleggen waarom het beter kan op een andere manier.

Wij
Grrr was in 2003 een van de eerste Nederlandse bureau's met zowel developers als een ontwerpteam in huis. Ook onze ontwerpers houden van techniek. Zo maken we snellere, mooiere en betere online producten.

In 2016 is Grrr een gerenommeerd bureau met een internationale klantenkring. We vinden het belangrijk een verhaal te vertellen en vertrekken vanuit de inhoud en de gebruiker. We werken voor zinnige zaken als de Melkweg, Amnesty International, Gemeente Amsterdam en de Volkskrant.

Onze cultuur is jong, creatief en open. Geleerde lessen uit projecten delen we met anderen door middel van conferenties, publicaties, lezingen en events. Als developer speel je een belangrijke rol in het handhaven en uitbouwen van die sfeer en cultuur.

Kwaliteit is ons belangrijkste criterium. Wij raffelen niets af. Wij verkiezen duurzaamheid boven quick wins. En we zijn niet bang om de laatste technieken in te zetten. Bijvoorbeeld ES6, Meteor en Angular. En dan ziet het er allemaal nog verdraaid vet uit, ook.

Jij + Wij = <3
Kom je 4 of 5 dagen per week bij ons werken op contractbasis?

Wij bieden je een dagelijkse lunch, leuke, getalenteerde collega's met diverse achtergronden en een mooie werkplek in hartje Amsterdam.

Mail naar i-love-code@grrr.nl, met je CV, motivatie en voorbeelden van werk.

Reacties van recruiters stellen wij niet op prijs.


​Office Manager

Wij zijn per direct op zoek naar een office Manager met ondersteunde PM taken. Wij zoeken een duizendpoot die de studio laat bruisen.

Over ons: Grrr was in 2003 een van de eerste Nederlandse ontwerpbureaus met zowel een ontwerpteam als developers in huis. Zo maakten we snellere, mooiere en betere producten, van print tot online.

In 2016 is Grrr een gerenommeerd bureau met een internationale klantenkring. We vinden het belangrijk een verhaal te vertellen en vertrekken vanuit de inhoud en de gebruiker. We werken voor zinnige zaken als de Melkweg, Amnesty International, Gemeente Amsterdam, de Volkskrant en Tate Modern. We zijn niet van de “fast clicks” en focussen op lange termijn verandering.

Onze cultuur is jong, creatief en open. Geleerde lessen uit projecten delen we met anderen door middel van conferenties, publicaties, lezingen en events. Als office manager speel je een belangrijke rol in het handhaven en uitbouwen van die sfeer en cultuur.

Meer details en solliciteren kan hier: https://grrrjobs.homerun.co/office-manager

Traineeships

Grrr biedt een traineeship aan afgestudeerde en getalenteerde ontwerpers, die hun portfolio en skills willen aanvullen. De ideale springplank naar de bureauwereld.

Waarom bij Grrr?

  • Bij Grrr wordt je goed begeleid en kun je in korte tijd aan verschillende projecten meewerken.
  • Bij Grrr krijg je de vrijheid om verschillende skills te ontwikkelen en ruimte om ook te ontdekken wat je zelf wilt.
  • Bij Grrr werken ervaren mensen met verschillende achtergronden waarvan je veel kunt leren en die je prikkelen om alles uit jezelf te halen.
  • Grrr houdt van afwisseling; we maken veel sites, maar die zijn bij ons altijd onderdeel van een groter plan door experimenten met sociale netwerken, virals of cross-mediale campagnes.

Traineeship aanvraag
Ben jij op zoek naar een plek binnen ons bureau van minimaal 4 maanden (32 uur per week)? Mail ons je motivatie, cv en portfolio naar werk@grrr.nl.