Web Developer (parttime: 2 dagen per week)

Kom jij Grrr versterken met je technische skills en een creatieve instelling?

In ons multidisciplinaire team maak je mooie dingen voor leuke culturele klanten, zoals Melkweg, Mysteryland en Tate Gallery. We streven naar zinnige eindproducten waarbij de gebruiker centraal staat. Zo helpen we het Rode Kruis slimmer vrijwilligers te werven, en de Gemeente Amsterdam complexe gegevens inzichtelijk te maken voor iedereen.

Dit alles doe je in een ontspannen sfeer met een team vol getalenteerde creatieve mensen, waar je veel van kunt leren. Tijdens een Agile Scrum-traject nemen we onze opdrachtgevers mee in het bedenken en ontwikkelen van elegante oplossingen die aantoonbaar werken.

We zoeken iemand met minimaal 2 jaar ervaring die op zoek is naar een omgeving om zich verder te ontwikkelen. Verder ben je vaardig in:

 • MVC Javascript
 • OOP PHP
 • Nederlands

Het helpt als je ervaring hebt met Design Patterns, Test-Driven Development, en met frameworks als AngularJS en Zend Framework. Als je Node of Rails kent is dat helemaal mooi meegenomen.


Hoe wij werken

Wij werken met verschillende stacks voor zowel frontend en backend, zo passeren bij ons naast Zend Framework ook Meteor en Rails de revue, afhankelijk van de toepassing. We zijn als team altijd scherp op wat er nog beter kan, zowel in resultaat als proces. Relevante innovatie uit de industrie brengen we het liefst direct in de praktijk. Je krijgt bij ons de ruimte om een verschil te maken, want voor goede ideeën staan we altijd open.

Naast ontwerpers, strategen en communicatie-specialisten hebben wij een technisch team van vier geëngageerde developers met uiteenlopende achtergrond en specialismen. En bovendien een developer als één van de oprichters. Techniek zit in onze genen.

Maar bij ons heeft iedereen ook een passie voor interactie en gebruiksvriendelijkheid. We maken graag slimme dingen die fijn werken. Daarom werk je bijvoorbeeld vaak samen met een ontwerper, om de puntjes op de i te zetten.


Grrr werkt volgens de BNO richtlijnen. Dat levert je als developer een marktconform salaris tussen € 2200 en € 3200 (op basis van fulltime), en goede secundaire arbeidsvoorwaarden op.

Geïnteresseerd? Mail dan naar helloworld@grrr.nl met voorbeelden van je werk, inclusief code.


Over ons

Wij zijn een bureau met een focus op techniek, ontwerp en communicatie. We zitten middenin Amsterdam. Onze voornaamste kracht is dat we slimme functionaliteit en aansprekend ontwerp bij elkaar brengen, wat ook het technische werk extra gevarieerd maakt.

We hebben een open bedrijfscultuur en wisselen graag ideeën uit. Zo organiseren we regelmatig Meetups en workshops ter inspiratie van onszelf en anderen.

Neem vooral een kijkje op grrr.nl voor een vollediger beeld.


Ken je iemand kent die aan deze omschrijving voldoet? Stuur de vacature door! Op commerciële bemiddelaars gaan we echter niet in.​

_____________________________________________________________________________________

Stage @ Grrr

Grrr heeft ieder jaar een aantal leuke stageplekken vrij voor studenten grafisch ontwerpen, (front-end) webdevelopment en/of webdesign en met een passie voor cultuur, kunst en muziek.

Waarom bij Grrr?

 • Bij Grrr kun je in een klein team veel leren en wordt je betrokken bij verschillende onderdelen van het ontwerpproces.
 • Bij Grrr krijg je de vrijheid om verschillende skills te ontwikkelen en ruimte om ook te ontdekken wat je zelf wilt (bij Grrr word je zeker geen koffieslaaf).
 • Bij Grrr werken ervaren mensen met verschillende achtergronden waarvan je veel kunt leren en die je prikkelen om alles uit jezelf te halen.
 • Grrr houdt van afwisseling; we maken veel sites, maar die zijn bij ons altijd onderdeel van een groter plan door experimenten met sociale netwerken, virals of cross-mediale campagnes.

Stage aanvraag
Mocht je op zoek zijn naar zo'n stage van minimaal 4 maanden; mail ons je motivatie, cv en portfolio naar stage@grrr.nl.

Traineeships

Grrr biedt een traineeship aan afgestudeerde en getalenteerde ontwerpers, die hun portfolio en skills willen aanvullen. De ideale springplank naar de bureauwereld.

Waarom bij Grrr?

 • Bij Grrr wordt je goed begeleid en kun je in korte tijd aan verschillende projecten meewerken.
 • Bij Grrr krijg je de vrijheid om verschillende skills te ontwikkelen en ruimte om ook te ontdekken wat je zelf wilt.
 • Bij Grrr werken ervaren mensen met verschillende achtergronden waarvan je veel kunt leren en die je prikkelen om alles uit jezelf te halen.
 • Grrr houdt van afwisseling; we maken veel sites, maar die zijn bij ons altijd onderdeel van een groter plan door experimenten met sociale netwerken, virals of cross-mediale campagnes.

Traineeship aanvraag
Ben jij op zoek naar een plek binnen ons bureau van minimaal 4 maanden (32 uur per week)? Mail ons je motivatie, cv en portfolio naar werk@grrr.nl.