PR/Marketing intern voor techstartup Fietsy

Fietsy bestaat uit een netwerk van e-bike verhuurders, een website en een app. Het is ontstaan als een eigen startup vanuit Grrr maar staat inmiddels op haar eigen benen. Na het winnen van een innovatie wedstrijd van de provincie Noord-Holland, support vanuit de Gemeente Amsterdam én het winnen van een European Design Award, is het nu tijd om het plan echt uit te rollen.

De eerste testritten zijn al gedaan. Ben jij een talent op het gebied van PR/Marketing en zoek je deze zomer een mooie uitdaging? Dan zoeken we jou.

Meer informatie vind je op Fontanel.


Traineeships

Grrr biedt een traineeship aan afgestudeerde en getalenteerde ontwerpers, die hun portfolio en skills willen aanvullen. De ideale springplank naar de bureauwereld.

Waarom bij Grrr?

  • Bij Grrr wordt je goed begeleid en kun je in korte tijd aan verschillende projecten meewerken.
  • Bij Grrr krijg je de vrijheid om verschillende skills te ontwikkelen en ruimte om ook te ontdekken wat je zelf wilt.
  • Bij Grrr werken ervaren mensen met verschillende achtergronden waarvan je veel kunt leren en die je prikkelen om alles uit jezelf te halen.
  • Grrr houdt van afwisseling; we maken veel sites, maar die zijn bij ons altijd onderdeel van een groter plan door experimenten met sociale netwerken, virals of cross-mediale campagnes.

Traineeship aanvraag
Ben jij op zoek naar een plek binnen ons bureau van minimaal 4 maanden (32 uur per week)? Mail ons je motivatie, cv en portfolio naar werk@grrr.nl.