Grrr
Oudezijds Voorburgwal 274
1012 GL Amsterdam

Post

Sint Pieters­halsteeg 3-5
1012 GL Amsterdam
020 320 77 08

Human Centered Design

Bekijk de Grrr timelapse op Vimeo

Wij geloven dat mensen van interactie houden. Daarom helpen we merken en organisaties tussen hun publiek te staan in plaats van erboven.

Dat doen we door het publiek te vertegenwoordigen bij onze klanten en hen centraal te stellen in ons proces. Hierdoor communiceren wij een boodschap die aankomt.

We doen dit door strategie, ontwerp en techniek samen te smelten. Ons multi-disciplinaire team bestaat uit visuele techneuten en technische ontwerpers. In ieder ontwerp streven we naar innovatie, gebruiksgemak, eerlijkheid, duurzaamheid en een aansprekend artistiek beeld.

We leveren communicatie-diensten zonder vast te zitten aan een specifiek medium. Afhankelijk van het concept kiezen we voor drukwerk, websites of applicaties. We kunnen alles in huis uitvoeren en samenwerken met anderen.​

Het team

 • Barbara Wormgoor

  Algemeen Directeur

  Communicatiespecialist met een missie om de juiste mensen bij elkaar te brengen en zich hard te maken voor vernieuwende en creatieve ideeën.

  Barbara op: LinkedIn

  Barbara Wormgoor
 • Jelmer Boomsma

  Business Development

  Strateeg die binnen Grrr vooral de rol van adviseur vervult met zijn ICT achtergrond, interesse voor innovatie en blik vol boeiende verhalen.

  Jelmer op: LinkedIn

  Jelmer Boomsma
 • Rolf Coppens

  Creative Director

  Rolf is mede-oprichter en verantwoordelijk voor ontwerp. Naast het visuele werk ook actief in het voortraject van het ontwerp: inhoud, concept, strategie en interactie-ontwerp. Rolf behaalde Master titels aan de HKU en het Sandberg Instituut.

  Rolf op: LinkedIn, Next Nature

  Rolf Coppens
 • David Spreekmeester

  Tech Director

  Als één van de oprichters heeft David het technische perspectief op de projecten. Heeft ergens nog een Master's degree interaction design liggen. Houdt van bruikbaarheid, eenvoud, slimme software en Ethiopische cafetièrekoffie met een rinse afdronk.

  David Spreekmeester
 • Jeroen Disch

  Design Director

  Jeroen is de schakel tussen strategie en design. Was eerder ontwerper bij Lava en Edenspiekermann. Is voorstander van DIY design, vriend van Fisherman's Friend, verzamelaar van 7" vinyl en liefhebber van typografie, in het bijzonder de zachte G.

  Jeroen op: LinkedIn

  Jeroen Disch
 • Jacqueline van de Wiel

  Project Manager

  Schakel tussen klant en team met als doel te waarborgen dat vernieuwende ideeën verwezenlijkt worden.

  Jacqueline op: LinkedIn

  Jacqueline van de Wiel
 • Harmen Janssen

  Senior Developer

  Hij heeft met zijn grafische achtergrond en autodidactische programmeerkunsten van beide walletjes kunnen mee-eten en heeft zijn creatieve blik op scherp.

  Harmen op: Last.fm

  Harmen Janssen
 • Mattijs Bliek

  Ontwerper / Developer

  Hij vormt de schakel tussen dus de vormgeving en techniek, en is misschien wel het best op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden in ons vak.

  Mattijs Bliek
 • Rick Storm

  Ontwerper

  Hij heeft de naam van een stripheld, en dat is hij eigenlijk ook. Zo'n strip waarin de held het ene na het andere geweldige ontwerp uit zijn mouw schudt.

  Rick Storm
 • Koen Schaft

  Ontwerper / Developer

  Koen is een interactieontwerper met één been in de code, en de andere in het ontwerp.

  Koen Schaft
 • Joséphine Cambier

  Ontwerper / illustrator

  Joséphine Cambier

Werken bij Grrr

Ben je een ontwerper, programmeur of campagnemaker? Op zoek naar een stage / traineeship of freelance werk?

Werken bij Grrr

Fat Friday

Geen suffe borrel, maar inspiratie en creativiteit. We sluiten de week af met de Fat Friday: iedere vrijdag om 5 uur een inspirerend verhaal met heel verschillende onderwerpen.

 1. Brainwash Festival

  Grrr is een van de locaties van dit filosofie festival in de Nes. Meer info en tickets - http://www.brainwashfestival.nl

 2. Pre-launch Nudge website

  Hoe geef je de duurzame maatschappij een duwtje? Wij deden het ontwerp voor de nieuwe Nudge.nl. Een preview hiervan bij ons op kantoor.

 3. I Hate Statistics

  Statistiek leren omdat je moet? Laat het dan op zijn minst leuk zijn! I Hate Statistics komt vertellen over hun game waarmee je statistiek leert.

 4. Kikk festival

  Zie je bij het jaarlijkse Kikk festival in Namen. www.kikk.be

 5. Klasien van de Zandschulp

  Google Glass en location based audio.

 6. LAN party

  Get your nerd on! Games spelen bij Grrr!

 7. Steven de Groot

  Over de veelal onbelichte esthetische waarde van organisaties. Studeerde aan Design Academy, studeerde bedrijfskunde en promoveerde onlangs op onderzoek naar organisaties.