Grrr aan de slag met communicatiestrategie van Ushio

Ushio

Ushio is een techbedrijf en specialist in alles wat met licht en lampen te maken heeft. Sinds 1964 levert het bedrijf lichtbronnen, van ultraviolet tot infrarood en alles ertussenin voor industriële toepassingen. Oplossingen worden soms zelfs met de hand op maat gemaakt en de organisatie kent een hoog niveau van kennis en advies. Toepassingen zijn te vinden in bioscopen, automotive, levensmiddelenindustrie en ruimtevaart.

Licht Als Een Service

Grrr is gevraagd om de Europese tak van Ushio te ondersteunen in branding, strategie en corporate communicatie. In de Grrr-aanpak nemen we altijd de inhoud en de eindgebruiker als uitgangspunt. We gaan met Ushio een langetermijn samenwerkingstraject in waarin we Service Design principes gaan toepassen. We zullen Ushio ondersteunen met hun communicatiestrategie en de uitvoering daarvan in brede zin. Van het uitstippelen van de strategie tot de vormgeving en Place Making van Ushio’s aanwezigheid op beursvloeren; we zullen in veel facetten een bijdrage leveren. We werkten in dit project samen met SILO Agency.

 

Meer weten?

Communicatiestrategie trajecten voor grote corporates en (semi-)publieke instellingen behoren tot de kernactiviteiten van Grrr. Graag meer weten? Bekijk dan ook onze case van Kandoor, een innovatietraject dat we creëerden voor een grote pensioenuitvoerder of krijg een indruk van het data driven platform dat we maakten voor de Gemeente Amsterdam om ouders te helpen met de schoolkeuze van hun kinderen.

Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen via mail of telefoon 020 – 320 7708 (vraag naar Rolf Coppens).