GRRR werkt met Tought for Food aan het voeden van 9 miljard mensen

9 miljard monden

Thought For Food kiest voor Grrr als partner voor merkstrategie en corporate storytelling. Thought For Food (TFF) is een ngo met een duidelijk doel en ambitieus doel. Namelijk een antwoord vinden op de vraag:

Hoe voeden we onszelf als we in 2050 met 9 miljard mensen zijn?

In de vijf jaar dat TFF bestaat heeft de stichting zich ontwikkeld tot het wereldwijd meest toonaangevende platform voor innovatie en samenwerking op het gebied van voedsel.

Grrr & TFF

Grrr is benaderd omdat de organisatie toe is aan nieuwe digitale uitstraling.  TFF: “Grrr is voor ons de logische keuze als partner voor digitale strategie en design omdat ze human centered werken en enorm veel ervaring hebben met ngo’s”.

Rolf Coppens, creatief directeur van Grrr:”TFF is duidelijk klaar voor een volgende stap en daar kan Grrr goed bij helpen. We gaan TFF onder meer helpen met corporate storytelling, merkstrategie en UX. We willen dat TFF naast een super sterke conferentie ook online de go-to-place wordt voor kennis over voedselinnovatie.”

<p>We zijn er trots op dat we met onze kennis van design en techniek aan de belangrijke missie van Tought For Food kunnen bijdragen.</p>
Rolf Coppens, creatief directeur van Grrr

Over Tought For Food (TFF)

TFF biedt een platform dat generaties, expertises en talent bij elkaar brengt. De organisatie ondersteunt talent, bespoedigt innovatie en helpt de reputatie van de voedingsmiddelenindustrie te verbeteren. Sinds 2013 heeft de Thought For Food Challenge meer dan 8.500 jongeren uit 130 landen getrokken en 37 startups gelanceerd van productie tot distributie en consumptie tot afval.

Voorbeelden van startups die TFF ondersteunt zijn FoPo Food PowderBitebackSparkyAgrilutionUnibiome en AgroSmart.

TFF Global Summit

TFF organiseerde inmiddels vier keer de TFF Global Summit die ieder jaar in een andere stad plaatsvindt. Na summits in Lissabon, Berlijn, Zurich en Amsterdam, zal de volgende top plaatsvinden in Rio de Janeiro van 23 – 17 juli.