Naomi van Stelten versterkt Grrr als managing director

new colleague Naomi van Stelten managing director Grrr

Nieuw werk, nieuw talent

Grrr groeit! We trokken afgelopen jaar in rap tempo gaaf werk (Stedelijk Museum, HNT) en nieuw talent aan. Om deze groei in goede banen te leiden versterken we met veel vertrouwen ons team met Naomi van Stelten als Managing Director.

Creatief directeur Rolf Coppens: “Met Naomi in ons team gaan we onze dienstverlening verbeteren. We denken dan onder meer aan verdieping van het proces en het versterken van de innovatieve en creatieve cultuur bij Grrr.”

Eerder was Naomi werkzaam als New Business Director bij IJsfontein en werkte daarna voor Mirabeau. Bij IJsfontein was ze nauw betrokken bij de groei van het bedrijf van 20 naar 40 medewerkers. Accounts als SOA Aids Nederland, Museumvereniging en Malmberg vielen onder haar verantwoordelijkheid.

Ze werkte daarvoor onder meer voor de digitale afdelingen van NCRV, Endemol en MediaRepublic. In haar laatste functie bij Mirabeau was Naomi als Client Manager commercieel verantwoordelijk voor diverse accounts, zoals FrieslandCampina, ING en Triggerise.