Nieuw talent bij Grrr – François Andrivet

François Andrivet

Sinds twee weken maakt François deel uit van het Grrr team. Hij is geboren in Chili, opgegroeid in Barcelona maar is Frans, en vierde onlangs zijn eenjarige bestaan in Amsterdam. Volg je het nog? Wij bij Grrr zijn in ieder geval blij dat hij voor nu is blijven hangen in Amsterdam.

Zoals je misschien kunt raden heeft François iets met talen. Dit is ook de reden waarom hij koos voor de studie Grafisch Design; het communiceren van ideeën, gedachtes en emoties via design beschouwt hij namelijk ook als een taal. Zijn ontwerpen zijn puur, simpel en recht door zee. Neem maar is een kijkje in zijn portfolio. Voor zijn afstudeerproject stak hij het sprookje Roodkapje in een modern jasje. Eerdere werkervaring deed hij op bij Studio Albert Romagosa in Barcelona.

Toegewijd en hard werken kunnen we verwachten van François, maar in het weekend slaapt hij het liefste lang uit. Zijn perfecte zaterdag beschrijft hij als volgt: een late brunch bij Zoku, overmatig zijn Museumkaart gebruiken, de maag vullen met dim sum, chillen in het Oosterpark, een zonsondergang meepakken vanaf het dak van Nemo, dineren bij De Kas en tot slot dansen tot in de vroege uurtjes op funky muziek in Canvas. Zelf maakt hij ook muziek en heeft hij een eigen YouTube-kanaal met maar liefst 43.000 abonnees. We kunnen veel verwachten van deze veelzijdige duizendpoot.