Nieuw talent bij Grrr – Myonne Smid

Myonne Smid

Ondanks haar voorliefde voor handgeschreven kaartjes heeft Myonne zich aangesloten bij Grrr, waar we toch vooral een voorliefde voor digitaal hebben. Hier zal zij als Studio Manager ervoor zorgen dat de zon altijd schijnt op kantoor, onze klanten altijd in een warm bad stappen van aandacht en alertheid, en, niet geheel onbelangrijk, het bier altijd koud staat. Daarnaast werkt ze mee op het gebied van PR, Communicatie en Events. Allemaal aspecten van Grrr waar haar gestructureerde aanpak, in combinatie met haar creatieve uitspattingen en haar grote netwerk, goed van pas komen.

Ze is afgestudeerd in Commmunicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, waarna ze koos om haar master in International Public Health te doen. Dat klinkt droger dan het is. Tenminste in het geval van Myonne die als afstudeeropdracht kwalitatief onderzoek deed in Nepal naar ‘social accountability in maternal health’. Wat dat precies inhoudt moet je haar zelf maar vragen.

Eerdere werkervaring deed Myonne op bij innovatiebureau Valsplat, startup UButler en Movies that Matter. Waardoor we haar bij Grrr met vol vertrouwen direct in het diepe durven te gooien.