Nieuwe collega’s bij Grrr

Versterkingen op alle vlakken

Grrr combineert strategie, tech en design om tot innovatieve oplossingen te komen. Daarbij nemen we altijd de eindgebruikers van onze klanten als uitgangspunt. En blijkbaar zijn die eindgebruikers met steeds meer. In ieder geval groeien onze activiteiten, dus laten we ons team meegroeien. Daarom mogen we nu, nadat pas geleden Robin en Myonne zich al bij ons voegden, alweer drie nieuwe teamleden aan je voorstellen. Ontmoet Katie, Sem en Morgane.

 

Photograph Grrr new team members

Sem Scholte – Interaction Designer

Sem is 28 jaar schoon aan de haak.  Bij Grrr heeft hij een nobele taak.  Interaction Designer zo wordt hij genoemd.  Juist om die focus op interactie, wordt Grrr geroemd.  Geboren in 020, maar wonend in 010.  Vind ie leuker, hij had het hier wel gezien.  Werkte eerder bij Keytoe en verkocht wc papier  Maar dan wel op de online manier (SmartAss). Je kunt hem wakker maken voor tapas en nasi  Leuk verhaal? Pak met Sem eens een terassie!

Ok. Even serieus nu. Bij Grrr hebben we elke dag de ambitie om het beter te doen dan gisteren. We geloven dat Sem ons daarbij kan helpen. Zijn vorige werkgever heeft hij helpen met groeien van startup naar volwassenheid. Daarbij had hij veel invloed op de strategische beslissingen. Met zijn allround kennis van design en tech zal Sem naast zijn eigen discipline van Interaction Design ook de synergie tussen de rest van het team aanvuren.

Zijn ex collega’s zeggen van Sem dat hij “een ster op het gebied van content en klantdialoog is” en zelfs “De beste op dat terrein”. En verder; “uitmuntend in projectvoortgangsbewaking’. Klanten beschrijven Sem als iemand die “heel goed en geduldig luistert en altijd met je meedenkt”. Sem is al vol aan de bak voor onder meer Stedelijk Museum en hoopt bij Grrr op een leerzame en uitdagende periode. Wij denken dat dat wel goed gaat komen!

 

Katie Bogdanksa – Designer

Katie is de nieuwe UX designer in het Grrr team, maar zal zich veel breder gaan inzetten dan alleen UX. Met haar passie voor design, UX en unicorns zal ze alles bij Grrr awesome maken, waaronder de borrels. Katie leerde het vak onder meer bij Mobgen, Touchwonders en als freelancer. Haar basis als creative legde ze door zowel het Grafisch Lyceum Amsterdam als de Hoge School voor de Kunsten Utrecht (HKU) af te ronden.

Verder kun je bij Katie terecht met al je vragen over reizen, de graffiti scene of films. Ten slotte is ze nooit te beroerd om een, áltijd grappige, not joke te maken (get it?).

Service Design and Design Thinking Workshop for Ushio at Grrr

Morgane Lambert – Design Intern

Grrr staat altijd open voor internationale stagiairs. Vooral de Zweden (Hyper Island) en Fransen weten ons echter goed te vinden. Zo ook onze nieuwste aanwinst Morgane. Eerder werkte ze al als art director voor de Decathlon Innovation Awards 2016 en deed ze ervaring op bij Square Garden, een in Lille gevestigde creatieve studio. In deze Noord-Franse stad volgde zij ook het grootste deel van haar opleiding als ontwerper aan ECV – Creative Schools & Community. Ook als studente deed ze al buitenland ervaring op met een studieperiode aan de in het Portugese Porto gevestigde Escola Superior de Artes e Design. Bij Grrr werkt Morgane aan diverse projecten voor klanten en aan het ontwerp van de ananas.club app, een startup waarin Grrr participeert. Daarnaast is ze helemaal gek van Korean Hip Hop. Daag haar een keer uit voor een lip sync battle.