Wat je doet

We zoeken een stagiair die kan meewerken op diverse projecten voor onze klanten. Samen met teamleden van verschillende disciplines bedenk en maak je technische hoogstandjes op het web. Jij gaat er mede voor zorgen dat die ook nog eens lekker werken en ogen.

We werken met pull requests om kwaliteit van de code te bewaken en elkaar scherp te houden. Je leert er ook nog eens heel veel van. In onze ontwikkelstraat zorgen we dat je zo min mogelijk hoeft na te denken over vervelende taken. Je doet bij ons ervaring op met schaalbare code die onder alle omstandigheden moet blijven werken op allerlei apparaten. En die heel netjes blijft performen.

Kwaliteit is ons belangrijkste criterium. Wij raffelen niets af. Wij verkiezen duurzaamheid boven quick wins. En we zijn niet bang om de laatste technieken in te zetten. Bijvoorbeeld ES6 of React. En dan ziet het er allemaal nog verdraaid vet uit, ook.

Vind je het niet alleen belangrijk dat je slimme code kunt schrijven, maar ook voor wie je het doet? Dan is Grrr een mooie kans om je skills te laten shinen voor de toekomst. Wij zetten ons in voor zinnige zaken:

Bijvoorbeeld waarbij duurzaamheid de hoofdrol speelt, zoals Ocean Cleanup en FastnedOf werk waarbij mensen centraal staan, zoals Amnesty, Artsen zonder Grenzen en Ye! Community. Of start-ups die we soms zelf initiëren, zoals Fietsy en KandoorOf data-heavy maar intuïtief werkende projecten in het onderwijs, zoals Schoolwijzer voor de Gemeente Amsterdam.

En een heleboel cultuur! Melkweg, Mysteryland, Filmhuis Den Haag zijn er een paar. Omdat we van films, muziek en plekken op de gastenlijst houden.

Over jou

  • Je bent vernieuwend in ideeën, je hebt een uitgesproken mening over design en gebruiksvriendelijkheid. Je wil graag de beste worden in je vakgebied.
  • Je hebt een awesome gevoel voor structuur, interactie en hedendaagse esthetiek. Jouw portfolio of Github laat dit ook zien.
  • Je wil code graag echt van binnen en buiten begrijpen en neemt geen genoegen met copy-paste.
  • Je bent op de hoogte van de laatste online ontwikkelingen.
  • Je bent niet bang voor Gulp en Sass.
  • Je hebt een enorme drive, bent nieuwsgierig en wil je verder ontwikkelen. Je hebt een proactieve houding en bruist van de ideeën.

 

Praktisch

  • De stage duurt tenminste 4 maanden.
  • Je studeert aan een HBO– of WO-opleiding.
  • Je ontvangt een passende stagevergoeding en geniet kosteloos van een goede lunch.
  • Geen portfolio of werk meegestuurd? Geen reactie.

 

Over Grrr

We zijn “the original new school”; in 2003 waren we een van de eerste bureaus in Nederland die design en tech in één team combineerden. We zagen dat het beter kon, vandaar de naam Grrr. In 2017 is Grrr een gerenommeerd bureau met een internationale klantenkring. We vinden het belangrijk een verhaal te vertellen en vertrekken vanuit de inhoud en de gebruiker. Met de focus op zinnige zaken.

Onze cultuur is creatief en open. Geleerde lessen uit projecten delen we met anderen door middel van conferenties, publicaties en lezingen. Check bijvoorbeeld ons boekje over online typografie. En we hebben één van de mooiste kantoren van Nederland.

Is dit op jouw lijf geschreven?

Let’s meet!