Over jou

  • Je bent een kei in het uitwerken van een bestaande stijl in verschillende huisstijl-onderdelen zoals brochures, webbanners, posters of e-mail nieuwsbrieven. Deels is dit dtp-werk, maar waar nodig ontwerp je nieuwe onderdelen.
  • Je werkt gestructureerd en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een proactieve houding en kan goed zelfstandig werken.
  • Je hebt een awesome gevoel voor beeld, layout, typografie en hedendaagse esthetiek. Jouw portfolio laat dit ook zien.
  • Je ontwerpt vooral voor print, maar hebt ook enige ervaring met webdesign.
  • Je beheerst de Adobe Creative Suite (Indesign, Illustrator, Photoshop). Mooi meegenomen is ervaring met: Sketch, Invision, animatie-tools en het aanleveren van files bij drukkers.

Praktisch

  • De stage duurt tenminste 4 maanden.
  • Je ontvangt een passende stagevergoeding en geniet kosteloos van een goede lunch.
  • Geen portfolio? Geen reactie.

Over Grrr

We zijn “the original new school”; in 2003 waren we een van de eerste bureaus in Nederland die design en tech in één team combineerden. We zagen dat het beter kon, vandaar de naam Grrr. In 2017 is Grrr een gerenommeerd bureau met een internationale klantenkring. We vinden het belangrijk een verhaal te vertellen en vertrekken vanuit de inhoud en de gebruiker. Met de focus op zinnige zaken.

Bijvoorbeeld waarbij duurzaamheid de hoofdrol speelt, zoals Ocean Cleanup en Fastned. Of werk waarbij mensen centraal staan, zoals Amnesty, Artsen zonder Grenzen en Ye! Community. Of start-ups die we soms zelf initiëren, zoals Fietsy en Kandoor. Of data-heavy maar intuïtief werkende projecten in het onderwijs, zoals Schoolwijzer voor de Gemeente Amsterdam.

En een heleboel cultuur! Melkweg, Mysteryland, Filmhuis Den Haag zijn er een paar. Omdat we van films, muziek en plekken op de gastenlijst houden.

Onze cultuur is creatief en open. Geleerde lessen uit projecten delen we met anderen door middel van conferenties, publicaties en lezingen. Check bijvoorbeeld ons boekje over online typografie. En we hebben één van de mooiste kantoren van Nederland.

 

Solliciteer via Homerun