32 - 40 uur per week

Ben jij er één? Kom ons en jezelf dan versterken!

Wat je doet

Samen met teamleden van verschillende disciplines bedenk en maak je technische hoogstandjes op het web. Die ook nog eens lekker werken en ogen.
We werken met pull requests om kwaliteit van de code te bewaken en elkaar scherp te houden. Je leert er ook nog eens heel veel van. In onze ontwikkelstraat zorgen we dat je zo min mogelijk hoeft na te denken over vervelende taken. Je doet bij ons ervaring op met schaalbare code die onder alle omstandigheden moet blijven werken op allerlei apparaten. En die heel netjes blijft performen.

Kwaliteit is ons belangrijkste criterium. Wij raffelen niets af. Wij verkiezen duurzaamheid boven quick wins. En we zijn niet bang om de laatste technieken in te zetten. Bijvoorbeeld ES6 of React. En dan ziet het er allemaal nog verdraaid vet uit, ook.

Vind je het niet alleen belangrijk dat je slimme code kunt schrijven, maar ook voor wie je het doet? Dan is Grrr een mooie kans om je skills te laten shinen voor de toekomst. Wij zetten ons in voor zinnige zaken, met projecten waarbij duurzaamheid de hoofdrol speelt, zoals Ocean Cleanup en Fastned.
Of cultuur; zoals Melkweg en Filmhuis Den Haag.
Mensen staan altijd centraal in ons werk, zoals bij Artsen zonder Grenzen en Ye! Community.
Maar we lossen ook data-heavy projecten op een intuïtieve en gebruikersgerichte manier op, zoals Schoolwijzer voor Gemeente Amsterdam en een overheidsproject rondom veiligheid en gevaarlijke stoffen.
En start-ups die we soms zelf initiëren, zoals Fietsy en Kandoor.

Jouw profiel

Backend developer

We zoeken iemand voor 4 à 5 dagen per week.

Binnen deze functie schrijf je PHP op hoog niveau, vooral in Zend Framework. Het is van belang dat je goed Nederlands begrijpt.
Vanzelfsprekend komt er nog veel meer bij kijken! Het is een gevarieerde functie waarbij je een goeie bijdrage kunt leveren, ook in een vroeg stadium van het traject.

We verwachten minstens 3 jaar werkervaring.

Pré’s zijn onder andere ervaring met complexe datastructuren, geautomatiseerd testen, en affiniteit met functional programming.

Klinkt het als gegoten?
Mail dan naar tech.jobs@grrr.nl, met je CV, motivatie en voorbeelden van werk. Recruiters hoeven niet te reageren.

Let’s meet!

Team

Onze cultuur is creatief en open. Geleerde lessen uit projecten delen we met anderen door middel van conferenties, publicaties, lezingen en events. Als developer speel je een belangrijke rol in het handhaven en uitbouwen van die sfeer en cultuur.

Je werkt samen met o.a. gedreven front- en backend developers, ontwerpers en projectmanagers.

We werken graag met Agile methoden.

Grrr

Grrr was in 2003 een van de eerste Nederlandse bureau’s met zowel developers als een ontwerpteam in huis. Ook onze ontwerpers houden van techniek. Zo maken we snellere, mooiere en betere online producten.

In 2017 is Grrr een gerenommeerd bureau met een internationale klantenkring. We vinden het belangrijk een verhaal te vertellen en vertrekken vanuit de inhoud en de gebruiker. Met de focus op zinnige zaken.