32 - 40 uur per week

Technische vakidioot en kwaliteitsnazi / Interaction Design Fetsisjist met strategische radar en gevoel voor nee-zeggen/ Kritische Interaction Designer / Interaction Design A-team (maar dan samengevat in een persoon) / Hij Die Interactie Ontwerpt Strateeg

Wat je doet

Je bent de schakel tussen klant en het creatieve team. Onze klanten hebben altijd grote dromen, en die moeten kritisch vertaald worden naar een project. Je haalt de essentie uit een briefing en schat technische uitdagingen in. Je bent de nee als iedereen ja zegt. Daarnaast zijn minstens drie superlatieven uit dit lijstje-met-te-vermijden-superlatieven op jou van toepassing.

Kwaliteit is ons belangrijkste criterium. Wij raffelen niets af. Wij verkiezen duurzaamheid boven quick wins. En we zijn niet bang om de laatste technieken in te zetten. Bijvoorbeeld ES6 of React. En dan ziet het er allemaal nog verdraaid vet uit ook.

Projecten waarbij duurzaamheid de hoofdrol speelt, zoals Ocean Cleanup en Fastned.
Of cultuur; zoals Melkweg en Filmhuis Den Haag.
Mensen staan altijd centraal in ons werk, zoals bij Artsen zonder Grenzen en Ye! Community.
Maar we lossen ook data-heavy projecten op een intuïtieve en gebruikersgerichte manier op, zoals Schoolwijzer voor Gemeente Amsterdam en een overheidsproject rondom veiligheid en gevaarlijke stoffen.
En start-ups die we soms zelf initiëren, zoals Fietsy en Kandoor.

Werkzaamheden

  • Interpreteren en beheren van projectdoelstellingen, -scope en haalbaarheid.
  • Gebruikersbehoeftes vertalen naar specificaties, mockups en/of prototypes.
  • Uitvoeren van, en deelnemen in user research, interviews en workshops.
  • Creëren van user scenarios, wireframes, flowcharts, user journeys en service blueprints.
  • Inhoudelijk overleggen met, en begeleiden van projectteams.

Jouw ding? Solliciteer met een (korte!) motivatie, cv en portfolio

Solliciteer via Homerun

Over ons

Cultuur

Onze cultuur is creatief en open. Geleerde lessen uit projecten delen we met anderen door middel van conferenties, publicaties en lezingen. Check bijvoorbeeld ons boekje over online typografie. Als Visual Designer speel je een belangrijke rol in het handhaven en uitbouwen van die sfeer en cultuur. Je werkt samen met gedreven strategen, developers, ontwerpers, marketeers en projectmanagers. En we hebben één van de mooiste kantoren van Nederland.

Geschiedenis

Grrr

Grrr was in 2003 een van de eerste Nederlandse bureaus met zowel developers als een ontwerpteam in huis. Ook onze developers houden van ontwerp. Zo komen we tot een resultaat dat klopt; van drukwerk tot digitaal.
In 2017 is Grrr een gerenommeerd bureau met een internationale klantenkring. We vinden het belangrijk een verhaal te vertellen en vertrekken vanuit de inhoud en de gebruiker. Met de focus op zinnige zaken.