32 - 40 uur per week

Head of awesomeness / Pixelfucker / Productiebeest / Waanzinnigeideeënfontein / There’s no I in team / Praktische stijl inhoudelijke focus / Het wonder van Amsterdam / Digital Branding Visual Storyteller Creative.

Wat je doet

We zoeken een ontwerptalent die met ons de merken van nu vormgeeft. Je bent betrokken bij het beeldconcept of werkt dat uit. Daarin maak je geen onderscheid tussen online of offline.

Je werkt aan projecten waarbij duurzaamheid de hoofdrol speelt, zoals Ocean Cleanup en Fastned. Of cultuur; zoals Melkweg, Mysteryland en Filmhuis Den Haag.
Mensen staan altijd centraal in ons werk, zoals bij Artsen zonder Grenzen en Ye! Community. Maar je lost ook data-heavy projecten op een intuïtieve en gebruikersgerichte manier op, zoals Schoolwijzer voor Gemeente Amsterdam. En werkt aan start-ups die we soms zelf initiëren, zoals Fietsy.

Je werkt een bestaande visuele stijl uit in meerdere dragers waarbij je het grote verhaal in de gaten houdt. Je hebt oog voor details en focust op het grotere inhoudelijke verhaal. Samen met art-directors, strategen, project managers, UX designers en developers maak je jouw beste werk ooit.

Profiel

  • 1 tot 3 jaar werkervaring
  • Awesome persoonlijkheid
  • Kennis van de relevante tools: Sketch, Adobe CC Suite
  • Je kent de regels van drukwerk, maar je hebt geen papier fetish
  • Animatie skills zouden fijn zijn
  • Enorme drive, initiatief en snapt de esthetiek van nu

Jouw ding? Solliciteer met een (korte!) motivatie, cv en portfolio

Solliciteer via Homerun

Cultuur

Onze cultuur is creatief en open. Geleerde lessen uit projecten delen we met anderen door middel van conferenties, publicaties en lezingen. Check bijvoorbeeld ons boekje over online typografie. Als Visual Designer speel je een belangrijke rol in het handhaven en uitbouwen van die sfeer en cultuur. Je werkt samen met gedreven strategen, developers, ontwerpers, marketeers en projectmanagers. En we hebben één van de mooiste kantoren van Nederland.

Grrr

Grrr was in 2003 een van de eerste Nederlandse bureaus met zowel developers als een ontwerpteam in huis. Ook onze developers houden van ontwerp. Zo komen we tot een resultaat dat klopt; van drukwerk tot digitaal.
In 2017 is Grrr een gerenommeerd bureau met een internationale klantenkring. We vinden het belangrijk een verhaal te vertellen en vertrekken vanuit de inhoud en de gebruiker. Met de focus op zinnige zaken.