Een nieuwe aanpak voor het zetten van dringende stappen

De Europese Green Deal (EGD) vormt een ambitieus actieplan van de Europese Commissie. Het doel is om de Europese Unie te transformeren tot een klimaatneutrale samenleving tegen 2050. Nederland heeft zich ook gecommitteerd aan dit doel, maar om dat te bewerkstelligen is er nog een hoop te doen.

In lijn met de Europese Green Deal organiseert Het Versnellingshuis dit jaar voor de negende keer ‘De Week van de Circulaire Economie’. Tijdens deze landelijke actieweek worden evenementen georganiseerd die een boost geven aan de circulaire transitie. Daarmee biedt de Week koplopers binnen de circulaire economie de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en inspireren en nieuwkomers concrete handvatten te bieden om zelf aan de slag te gaan.

Bij GRRR zijn we blij dat we vanuit onze expertise bij kunnen dragen aan de circulaire transitie. Samen met het Versnellingshuis hebben we een nieuwe strategie ontwikkeld voor de Week met het doel meer deelnemers, bezoekers en impact te kunnen genereren. We hebben daarvoor een nieuw businessmodel bedacht voor de Week, een nieuwe huisstijl en website gelanceerd, samen met een sociale mediacampagne. Deze vernieuwingen zijn niet alleen bedoeld om de huidige strategie kracht bij te zetten en de zichtbaarheid van de Week flink te vergroten, maar ook om een solide basis te creëren voor toekomstige ontwikkelingen.

Ga naar de Week van de Circulaire Economie voor meer informatie.