Transformation by Design

In de ‘decade of change’ zijn zakelijke en maatschappelijke waarden onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij GRRR weten we hoe je zinnige zaken kunt laten slagen. Wij bouwen met onze klanten aan duurzame strategieën en kiezen voor gedurfde creativiteit. Dit noemen we Transformation by Design.

Langetermijnstrategie en uitgesproken creativiteit

Om jou je zakelijke doelen te laten bereiken, zetten wij strategisch digital design in. We implementeren impactstrategie, inclusief design en ethische technologie in je merk of digitale ervaring. Met deze onmisbare onderdelen ontwikkelen we de beste gebruikerservaring voor jouw doelgroep.

Innovatie, niet door spreadsheets en modellen, maar door gebruikers echt centraal te stellen. We komen als RvB net terug uit de VS en kunnen met recht zeggen: GRRR geeft het Sillicon Valley gevoel.
Chief Investment Officer (CIO), APG

Transformatie vraagt tijd

Onze strategische aanpak gaat verder dan een project. Ons doel is het opleveren van een plan waarmee jouw organisatie jarenlang vooruit kan. Daarom doen we grondig onderzoek en bouwen we tijdens co-creatie sessies samen met jou als klant aan je merk of digitale ervaring. Kwaliteit kost tijd. Het is een beetje zoals het bouwen van Rome (zonder de toga’s).

Wij richten ons niet op snelle oplossingen, maar volledig op de lange termijn. We zullen je begeleiden bij regelgevingen, meebewegen met nieuwe technologieën en de wendingen in veranderend klantengedrag navigeren. Hoe doen we dat? Door ingrijpende veranderingen op te splitsen in behapbare stukjes om het werkbaar te maken. Onze langdurige partnerschappen met klanten zoals de De Gemeente van Amsterdam bewijzen dat dit succesvol is.

GRRR is in staat om probleemoplossend te werken. Dit was nodig om publieke en private partijen tijdens dit project bij elkaar te brengen.
Ine Buuron, VeiligheidNL

Transformatie vraagt lef

We zijn graag je kritische vriend. Want groei zit in aandacht maar ook in betrokken feedback. We dagen daarom je aannames en routines uit. Het sterker maken van je merk vraagt soms om lef en krachtige visuele keuzes.

MooiNL tas

We kunnen je helpen met

Sla lijst over
  • Wij helpen organisaties te transformeren met een lange termijn strategie die aansluit bij de klantreis.

  • Wij maken websites en apps met gedurfde creativiteit en een duurzame basis zodat onze klanten zich beter onderscheiden en hun doelen kunnen behalen.

  • Een goede brand identity vangt de waarden en persoonlijkheid van je merk en verbindt met je doelgroep. Dit maakt je merk duurzamer.