Digital Experiences

Een digitale oplossing waar de gebruiker aan verslingerd is.

Een product of dienst om in te geloven? Dan is het tijd voor een digitale oplossing die dat  vertegenwoordigt. Bij GRRR ontwikkelen we websites en apps die onze klanten helpen merken te bouwen en hun zakelijke doelen te behalen. We combineren de kracht van strategie, design en technologie om tot verrassende resultaten te komen die over vijf jaar nog net zo actueel zijn.

Een goed plan vraagt om een gedegen strategie

Een website project begint bij ons altijd met een gedegen strategie. In deze beginfase leggen we een sterk fundament waar je jaren mee vooruit kunt. Impact maken gaat immers niet over één nacht ijs. Jullie inzichten zijn in dit proces essentieel, want wie kent jullie product of dienst nou beter dan jullie zelf? Juist!

Middels interviews en workshopsessies halen we de belangrijkste informatie boven water en bouwen we digitale producten waar je publiek op zit te wachten. Hoe we dat doen? Onder andere door heel goed te weten waar jouw gebruiker naar op zoek is, en door jullie organisatie een kritisch buitenstaander perspectief te bieden. Samen kijken we naar je KPI’s en doelstellingen. Wat wil je straks gaan meten? En wanneer heb je jouw zakelijke doelen bereikt? Het kan zijn dat je al een website hebt. In dat geval brengen we in kaart wat er al is, wat er gemigreerd moet worden en wat je wilt behouden van de huidige website.

Naast de technische en visuele kant van je website, denken we ook mee over de inhoud van je verhaal. Deze onderdelen zijn namelijk onlosmakelijk aan elkaar verbonden. We kijken hoe we complexe materie eenvoudig kunnen maken, en hoe we het juiste detailniveau aan de juiste bezoeker kunnen laten zien. Zo blijft je content voor iedereen relevant en begrijpelijk.

We zijn dus niet alleen je creatieve vriend, maar ook je inhoudelijke sparringpartner

We kijken hoe we complexe materie eenvoudig kunnen maken, en hoe we het juiste detailniveau aan de juiste bezoeker kunnen laten zien. Zo blijft je content voor iedereen relevant en begrijpelijk.

Het visueel wow-effect dat jouw product of dienst verdient: van mobiel tot desktop

We ontwerpen niet alleen hoe een website of app werkt, we vertalen je merk ook naar een visuele (digitale) ervaring. Voor het ene merk is dat een uitgesproken stijl waarbij we soms radicale visuele keuzes maken om het merk sterker te maken, terwijl een ander merk juist beter gedijt bij een functioneel ontwerp. Daarbij kijken we naar de ervaring op zowel desktop als mobiel, zodat je overal het gewenste visuele wow-effect hebt. De awards die we in de afgelopen 20 jaar hebben ontvangen, onderstrepen onze kracht om verder te kijken dan wat er nu trending is.

De juiste techniek voor jouw zakelijke doelen: betrouwbaar, schaalbaar en volgens de laatste regelgeving

Designers en developers zijn bij ons even belangrijk. Daarom werken onze oplossingen technisch net zo goed als dat ze eruitzien. Techniek is namelijk de stille maar drijvende kracht achter een soepele gebruikerservaring van de bezoeker, én het team. Want ook voor jullie zelf moet de website eenvoudig te bedienen zijn. We bouwen websites die je gemakkelijk kunt opschalen door meerdere websites op dezelfde tech te bouwen. En met een super flexibel CMS zorgen we ervoor dat je alle tools hebt om je verhaal te vertellen.

Onze oplossingen werken technisch net zo goed als dat ze eruitzien. Techniek is namelijk de stille maar drijvende kracht achter een soepele gebruikerservaring van de bezoeker, én het team.

Voor het behalen van je conversiedoelen begrijpen we dat het belangrijk is om mensen op je website te houden. Een soepele en snelle website is daarbij essentieel. Met de juiste technieken weten wij zelf 30.000 pagina’s razendsnel te presenteren aan de bezoeker. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website blijft werken op momenten van piekverkeer.

Ethiek staat bij ons centraal. In tech betekent dit dat we dezelfde soepele gebruikerservaring bieden voor iedereen. We weten alle ins en outs van webstandaarden en door ons hieraan te houden en foutloze HTML te schrijven, zorgen wij dat onze websites optimaal zijn voor hulpsoftware (zoals schermlezers). En help je mensen met een visuele of lichamelijke beperking dus makkelijker en sneller om info te vinden op je site. Als bonus wordt de site hierdoor ook beter vindbaar voor zoekmachines zoals Google. Hadden we al gezegd dat onze tech voldoet aan alle regelgeving op het gebied van toegankelijkheid?

Alles is een coproductie

Elke digitale oplossing die we ontwikkelen draait om je gebruikers. We willen weten wat ze ervan vinden, hoe ze ‘m gebruiken, wat ze missen en denken dat beter kan. Daarom prototypen we alles eerst in een testomgeving. Op basis van deze gebruikersonderzoeken optimaliseren wij vervolgens onze oplossingen.

Dit proces is natuurlijk iets wat we samen doen. Jullie hebben namelijk de kennis over de organisatie, je product en stakeholders. En wij weten hoe we verschillende doelgroepen stevig kunnen verbinden aan je merk. Die kennis willen we combineren, zowel tijdens als na het project. Zo zorgen we dat je digitale oplossing groeit en van waarde blijft.

Meer weten over ons proces? We schreven er dit artikel over.