Hoe kies je een tech partner? 20+ jaar solide ervaring in development

Je wil bijdragen aan een duurzame groei van je organisatie. En je weet misschien veel van marketing, je community en groei. Maar je weet wellicht niet alles van techniek. Dan is het fijn als een digitale partner niet alleen exact uitvoert wat je vraagt, maar ook verder denkt. Dat laatste is voor ons vanzelfsprekend.

Tech zit in ons DNA. Het GRRR tech team heeft 20+ jaar ervaring in het vertalen van complexe materie naar schaalbare en toegankelijke websites. We weten maar al te goed welke technische keuzes er gemaakt moeten worden en we denken mee over de lange termijn gevolgen daarvan. Zodat wij al een oplossing klaar hebben voor vraagstukken die in een later stadium (bijvoorbeeld bij groei of bij nieuwe regelgeving) kunnen ontstaan. Daarom denken wij mee over schaalbaarheid, betrouwbare tech en hoe je met tech positief kan bijdragen aan onze samenleving.

Schaalbaarheid

Wij denken graag een stap verder en bouwen websites voor de lange termijn. We werken dan ook met ruim de helft van onze opdrachtgevers al meer dan een decennium samen.

  • We bouwen razendsnelle websites om jullie klanten betrokken te houden
  • Meerdere websites op dezelfde tech: onze tech maakt het eenvoudig om op te schalen
  • Betrouwbaar bij piekverkeer: onze partners raken niet in paniek als ze met hun missie op CNN komen en hun website opeens massaal bezocht wordt
  • Jaren vooruit met je site en makkelijk aan te passen bij nieuwe wensen of eisen.

Meer over schaalbaarheid

Betrouwbare tech

Sites en apps moeten altijd werken en voldoen aan alle regelgeving. Vanzelfsprekend. Op onze software is bijvoorbeeld al meer dan 100 miljoen aan investeringen opgehaald door Fastned. Door onze Code Review werkwijze kunnen we betrouwbaarheid en kwaliteit garanderen. We werken met een Open Source tech stack.

Meer over betrouwbare tech

Met tech positief bijdragen aan onze samenleving

Naast het leveren van kwaliteit voor onze partners, zetten we graag nóg een extra stap. We geloven namelijk dat we met ethical tech ook een positieve maatschappelijke bijdrage kunnen leveren. Op het gebied van privacy, duurzaamheid en inclusiviteit bijvoorbeeld. Daarom houden wij bij elk project sowieso rekening met:

Ethical tech

  • Duurzaamheid: de digitale wereld stoot meer uit dan de vliegindustrie. Wij zijn actief bezig met het reduceren van uitstoot.
  • Privacy en databescherming: als de regels over bijvoorbeeld databescherming worden aangescherpt, voldoen de websites en databases van onze klanten al lang aan die voorwaarden.


Inclusive tech

  • Dezelfde soepele gebruikerservaring voor iedereen
  • Regelgeving: onze tech voldoet aan alle regelgeving op het gebied van toegankelijkheid
  • We blijven ons ontwikkelen: ook al kunnen we onszelf zeker experts noemen op het gebied van inclusieve tech & webdesign en worden we zelfs ingehuurd door onze concullega’s.

Meer over ethical tech      Meer over inclusive tech