Aanwinst bij GRRR: Natalia Hartgers

Natalia is onze nieuwe design stagiair. Ze zit in haar vierde jaar van de opleiding CMD in Amsterdam, en is nu helemaal op haar plek bij GRRR. Hiervoor liep ze stage bij BeastAgency als front-end developer, maar miste het designen te erg. Dat kwam ons goed uit! šŸ˜‰

Natalia heeft een voorliefde voor illustraties en haalt inspiratie uit cartoons als Adventure Time en Steven Universe. Ze ontwierp haar eigen kaartspel en legt je uit waarom pepers zo heet zijn in haar peperboekje. Maar ze is ook erg geĆÆnteresseerd in digital design, UX Ć©n maatschappelijke onderwerpen. Zo hielp ze bij het ontwerpen van een website die de burger informeert over hoe je het ICC (International Criminal Court) kunt helpen met het vangen en berechten van grote boeven. Van zinnige zaken heeft ze dus al genoeg kaas gegeten.

 

Naast deze interesses op professioneel gebied houdt ze erg van planten, katten en dansen (in haar slaapkamer). Tja, wie niet?! Natalia koos naar eigen zeggen voor GRRR omdat ze op zoek was naar een creatief bedrijf dat zich niet laat belemmeren. Door onze klantkeuze en brutale design houding denkt ze die creatieve vrijheid te kunnen vinden bij ons.

Dat we een onbeperkte voorraad stroopwafels hebben komt haar ook goed uit. Ze is verslaafd aan koekjes en eet elke dag een stroopwafel, net als Jelmer. Die zit wel op haar plek dus!