Grrr lanceert taalapp ananas (beta)

Taal leren met echte ontmoetingen

Ananas is een initiatief van Grrr en ondernemer Gezi Fu. Doordat de wereld steeds kleiner wordt en we, vooral in steden, met steeds meer nationaliteiten samenleven is er een groeiende vraag naar taalvaardigheid. Omdat taalcursussen duur en statisch zijn, en vaak volgeboekt, biedt Ananas een alternatief dat flexibel, makkelijk en leuk is.

Via Ananas ontmoet je mensen bij jou in de buurt om een taal mee te oefenen of boek je een privéles waar en wanneer het jou uitkomt. Een soort Tinder voor taal dus!

We hebben net een nieuwe beta versie gelanceerd. Updates zijn onder meer: Google login optie, extra opties om foto’s te uploaden, bug fixes en QOL verbeteringen.

Geef ons feedback

We zijn de app continue aan het verbeteren en alle feedback is welkom. Help je ons de app te verbeteren?

Ananas app is nu beschikbaar voor Android and iOS.

Ananas en TEDx

Ananas wil het uitwisselen van taalvaardigheid bevorderen door echte ontmoetingen super simpel te maken. We geloven dat dit een echt een idea worth spreading isDaarom vonden we in TEDx een perfecte match om mee samen te werken. Als sponsor van TEDxLeidenUniversity steunen we een organisatie met een vergelijkbaar doel en bereiken we tegelijk een ananas-minded doelgroep. Het evenement vindt plaats op 29 april 2018 in Leiden.

Keep an eye out for those goodiebags!