Fijne feestdagen namens Chris, Chas, Ria, Reina, mevrouw Nazak en GRRR

Wat is kerst voor jou? Een bijzondere traditie of een soort mega black friday met betere versiering? Of het nu de ingebakken tradities zijn of de korte en koude dagen; deze feestdagen ervaren we als een tijd van reflectie. We maken tijd voor elkaar, geven cadeaus en zijn extra lief voor diegenen die wat extra aandacht kunnen gebruiken.

We kozen voor beats voor bejaarden in plaats van bonbons voor klanten

Voor ons was dit een bijzonder jaar. We besloten om een bureau te zijn dat zich volledig richt op zinnige zaken. Dat we met ons werk de wereld schoner, mooier en diverser willen maken. Rond deze feestdagen willen we onze klanten laten weten dat we blij met ze zijn.

Maar een kerstpakket, de geijkte fles biologische wijn of 🎁 bonbons voelde dit jaar niet als de beste optie daarvoor. Daarom ontvangen onze klanten dit jaar als kerstcadeau deze mooie foto van Chris, Chas, Ria, Reina en mevrouw Nazak. Zij zijn bewoners en bezoekers van Woonzorggroep Amsta Flesseman tegenover ons kantoor.

We hebben de Woonzorggroep gevraagd waarmee we hen blij konden maken. Onze suggestie was een chille massage stoel. Maar deze vrolijke swingers wilden veel liever een bluetooth speaker en een feestje. Dus dat krijgen ze. Van ons en ook een beetje van onze klanten. We hopen dat ze er net zo blij van worden als wij.

Op deze manier willen we ook jou als volger, fan of lezer die toevallig hier terecht komt gelukkige feestdagen wensen en een prachtig nieuwjaar! 🎉