GLUE – Wild at Heart brengt je naar grote hoogtes met ervaren designers

Amsterdam connected by design

Onze hoofdstad telt een hoop creatieven, in diverse soorten en maten. Van (startende) ontwerpers en kennisinstituten tot galeries en grote bureaus. Maar weten we eigenlijk wie ze zijn? En misschien nog wel belangrijker, wat ze uitspoken? 

Het driedaagse design evenement GLUE, dat start op 18 september, gaat ons helpen deze vragen te beantwoorden. De initiatiefnemers vinden het tijd worden dat de sector meer verbonden en beter zichtbaar wordt; by connecting the dots. 

In de vorm van een design tour door Amsterdam kun je kennismaken met verschillende creatieve spelers. Alle deelnemers zijn uitgedaagd om iets inhoudelijks aan het programma toe te voegen. Benieuwd naar wie er meedoen? Check de website en stippel alvast je route uit. 

 

Jong talent opgelet!

Bij GLUE is connecten key, en daarom is er ook aan jong talent gedacht. Tijdens Wild at Heart krijgen startende ontwerpers de kans om (tijdens een serie van 3 ronde tafelgesprekken) ervaren designers het hemd van het lijf te vragen.

Benieuwd wie je tegenover je kunt verwachten? We kunnen alvast verklappen dat o.a. onze eigen Design Lead Jeroen Disch een van de deelnemers is. Maar het kan ook zomaar zijn dat een creatief directeur, textiel of grafisch designer bij je aan tafel schuift. 

Dus kom jij vers uit de schoolbanken? Stap op die seniors af en kom meer te weten over hun inspiratiebronnen, carrièrepad en gouden tips. Het event vindt zondag 20 september plaats, op de 18e verdieping van de A’DAM toren… Kijk daar komt de aap uit de mouw ;).

Hebben we je een beetje warm gemaakt? 

Mooi! 

Zorg dat je een plekje aan die tafel bemachtigt en meld je hier aan.