GRRR ontwerpt eerste boek van Digital Society School: In search of future proof corporations

In search of future proof corporations

Veel grote bedrijven van nu, zijn gesticht in de vorige eeuw. Zij bevinden zich nu in een hele nieuwe wereld. Ze hebben te maken met digitalisering, toegenomen concurrentie en ecologische en sociale uitdagingen. Maar ze vertrouwen nog op methoden uit het verleden.

Om echter in de eenentwintigste eeuw duurzaam succes te boeken, zullen zij nieuwe holistische, multi-stakeholder-manieren van werken moeten aannemen.

Maar wat betekent dat precies? Welke acties moeten ze ondernemen om dit te bereiken? Gedreven door persoonlijke nieuwsgierigheid en uitgebreide ervaring in bedrijven werken Geleyn Meijer, Ruurd Priester en Artemus Nicholson aan een methode om precies te bepalen wat bedrijven moeten doen om opnieuw innovatief en zinvol te worden in deze turbulente, dynamische tijden. GRRR is de partner van Digital Society School voor ontwerp en digitaal, en heeft dit boek dus ook ontworpen.

Het boek wordt op 22 maart gelanceerd in StudioHvA, Wibautstraat 2-4, Amsterdam. Klik hier voor meer informatie om deel te nemen aan de lancering.