GRRR’s nieuwe director of operations: Nicholas van den Doel

Strak organiserende manager en punk frontman

GRRR ontwikkelt. Sinds kort zijn we niet meer alleen GRRR, maar GRRR – bureau voor Zinnige Zaken. Vanaf onze start in 2003 richten we ons al grotendeels op zinnige zaken. Maar nu dus voor de volle 100%. Concreet betekent dat dat we alleen nog werken met klanten die die wereld schoner, mooier en inclusiever maken. Je wilt voorbeelden? In ieder geval vaste klanten zoals The Ocean Cleanup, Stedelijk, Fastned, het RIVM en Gemeente Amsterdam. En als jij nu directeur bent van Patagonia of Triodos, en je leest dit, bel ons! 😉

(Nee maar echt, bel ons!)

Langetermijnrelaties en creatieve vrijheid

Met deze positionering leggen we de lat hoog. Zowel intern als extern. Daarom zijn we super blij dat rasmanager Nicholas van den Doel vanaf 4 november ons team komt versterken als director of operations. Onze nieuwe positionering past hem namelijk als een Patagonia-winterjas-van-biologisch-katoen. En daarnaast weet hij als expert op het gebied van finance en control onze groei en ontwikkeling in goede en vooral strakke banen te leiden. 

Nicholas gaat zich focussen op het versterken en uitbouwen van strategische partnerschappen en het stroomlijnen van de interne organisatie. Creatief directeur Rolf Coppens van GRRR: “We kijken er naar uit om met Nicholas samen te werken. Met zijn ervaring in zowel accounting, finance als creatief ondernemerschap brengt hij veel bagage mee die bij ons goed tot zijn recht gaat komen.”

Finance, management en post-hardcore

Hiervoor was Nicholas managing director bij Sizzer, waar hij het dagelijkse bestuur van de organisatie in Amsterdam en Berlijn voor zijn rekening nam. Daarvoor werkte hij onder meer op de Finance afdeling van Marqt en vervulde hij managementposities bij Time Out Magazine. Naast zijn werk is hij nog steeds mede eigenaar van Amsterdam Recording Company: een muziekstudio in Amsterdam. 

“Dat GRRR zich focust op samenwerken met Zinnige Zaken spreekt mij enorm aan. De uitdaging voor mij is om het evenwicht te vinden in dat spanningsveld tussen idealistisch en zakelijk. Die uitdaging ga ik graag aan.”

Naast zijn diverse werkzaamheden zou je Nicholas ook uit een andere setting kunnen kennen. Hij was namelijk de frontman van de post-hardcore bands Oil en The Cut/Up. Waarmee hij weleens de India tent op Lowlands gerocked heeft  🤘.