Hoe is het met onze Hulptroepen voor de zorg?

Snel de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen bij zorgmedewerkers

Kleinere lokale zorginstellingen, zoals huisartsen, verloskundigen en verzorgingstehuizen kwamen in het begin van de covidcrisis lastig aan betrouwbare mondmaskers en andere medische hulpmiddelen. Nog steeds zijn bepaalde benodigdheden moeilijk te krijgen.

Ja, de cowboy verhalen daarover zijn waar. Ziekenhuizen hebben, begrijpelijk, voorrang bij de verdeling daarvan vanuit de overheid. Als partner van het gelegenheidsinitiatief Hulptroepen.nu zetten wij samen met onder meer KLM en Coolblue kosteloos onze skills in om de nodige middelen via dit online platform beschikbaar te maken.

 

Hulptroepen.nu is een stichting zonder winstoogmerk. Heb jij zorginstellingen in je netwerk? Deel dan vooral deze website met ze. Want het ouderwetse ‘vandaag bestelt, overmorgen in huis’ geldt hier nog gewoon.

Inmiddels heeft De Hulptroepen Alliantie mooie resultaten neergezet waar we erg trots op zijn. Zo heeft Hulptroepen ruim 25.000 orders verwerkt aan zorgmedewerkers in zes landen. Die zorgmedewerkers zijn onder meer voorzien van mondmaskers, handschoenen en desinfecterende middelen.

Bekijk en deel Hulptroepen.nuĀ šŸ˜·