Hoe je als startup in de agrarische sector baanbrekend kunt zijn: 10 inzichten

The 2020 challenge finale

Pak je fairtrade chocoreep maar uit de kast en waan je op 16 oktober in de wereld van food technology. 

Hoe precies? 

Gewoon achter je computer! Want daar organiseert Thought For Food een filmische en interactieve experience. Niet alleen omdat het dan World Food Day is, maar ook omdat op deze dag de finale van de Thought For Food Challenge 2020 plaatsvindt. 

Wat kun je verwachten?

Een live-uitzending met de pitches van 10 startups uit de agrarische sector. Ieder van hen is de uitdaging aangegaan om de meest gedurfde ideeën om te zetten in een impactvolle onderneming. Hoe goed kun je bezig zijn.

De ondernemers richten zich op belangrijke uitdagingen binnen de agrarische sector. Van voedselverspilling, tot hongersnood en van klimaatverandering tot plastic waste. Dit doen zij door gebruik te maken van technologieën zoals biotech, kunstmatige intelligentie, robotica en blockchain. Maar ook door het principe van een circulaire economie toe te passen in de bedrijfsmodellen.

Aanmelden voor de show kan via de website van TFF. Wil je voor een échte award uitreiking experience gaan? Organiseer dan je eigen Watch Party! Dj’s, interessante gastsprekers en interactie gegarandeerd.