Hoe zorg je dat je coronaproof oplossingen sfeerverhogend zijn?

Vier = anderhalf

Hoe kan en ga jij als architectenbureau ondernemen op 1,5 meter afstand van klanten, leveranciers en medewerkers? Over deze uitdaging wilde de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) zijn leden adviseren.

Daarom ontwikkelden we samen met BNA de digitale 1,5 meter survival kit. Ook ontwierpen we signage zodat BNA veilig en verantwoord gasten kan ontvangen in zijn kantoor op de Amsterdamse Jollemanhof.

Meer een moetje

Het zal je niet ontgaan zijn dat we naar verwachting nog wel een tijd met de 1,5 meterregel moeten werken om verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen. VNO-NCW heeft het voortouw genomen in het opstellen en bundelen van protocollen en handreikingen waarmee branches en sectoren weer aan de slag gaan.

Voor architectenbureaus geldt dat zij moeten voldoen aan het Protocol Voor Kantoorpersoneel. Natúúrlijk staat het belang van deze maatregelen buiten kijf. Maar eerlijk is eerlijk: dit klinkt in eerste instantie iets meer als een moetje dan als dit wordt een superleuk creatief project.

Gelukkig is BNA een heel frisse branchevereniging die houdt van vernieuwing. Zo hosten we eerder met BNA een area op Lowlands met de BNA Architenten Challenge.

Coronaproof én creatief

Omdat coronaproof maatregelen ook, of juist, best op een frisse en creatieve manier ingevuld mogen worden creëerden we uitingen die de juiste informatie verstrekken en tegelijk een knipoog maken naar het architectenvak.

Concreet leverde dit op:

  • Looproute-signing voor het hoofdkantoor
  • Digitale communicatie middelen
  • Digitale 1,5 meter survival kit

Ook een creatieve invulling nodig voor een serieuze kwestie? Neem vooral contact op met Jim Driesen via 020 –  32 077 08.