Hoera! GRRR = B Corp

En daar zijn wij best (nou oké... behoorlijk) trots op

Het hoge woord is eruit, GRRR is B Corp geworden. En daarmee zijn wij het eerste creatieve digitale bureau in de Benelux die deze certificering binnensleept. Daar zijn wij best een beetje trot op. Want wat is een mooiere erkenning voor je werk als bureau voor Zinnige Zaken….. wij weten het wel 😉

Be what? B Corp

Het B Corp certificaat is een onafhankelijk internationaal keurmerk voor bedrijven, die naast winst, mens, milieu en maatschappij centraal stellen. Simpel gezegd; bedrijven die verder denken dan enkel hun eigen portemonnee. Om het keurmerk te verdienen ga je als bedrijf door een streng assessment dat driejaarlijks herhaald wordt. Op basis van dit assessment krijg je een overkoepelende score die openbaar gemaakt wordt. Zodat iedereen kan zien hoe goed je het écht doet. Met een éénmalige actie kom je dus niet meer weg.

Doorzetten van de trend

Als eerste digital agency in de Benelux met dit certificaat willen wij de rest van de Nederlandse creatieve en tech-scene mee over de streep trekken om zich aan te sluiten. Nederland loopt momenteel nog achter maar het kan nu snel gaan; WeTransfer is net B Corp geworden en Bol.com heeft een specciale B Corp-sectie. Wij dragen er graag aan bij om deze trend door te zetten.

Ook B Corp worden?

Wij helpen graag met het certificeringsproces om B Corp te worden. Hoe groter we samen deze beweging maken, hoe groter de impact voor Zinnige Zaken. Neem contact op met Jim Driesen via jim@grrr.nl of bel 020- 32 077 08. Wil je weten wat onze onderbouwing is om B Corp te worden en wat onze interne impact is? Check dan even onze B Corp pagina.