Fijne feestdagen namens GRRR en De Kloof 🎄

De feestdagen staan voor de deur. En of dat nou een groot pakjesfestijn of een Home Alone-marathon betekent, velen ervaren deze dagen als een tijd van reflectie. Dat geldt ook voor ons.

Onze focus op zinnige zaken werd dit jaar onderstreept door een B Corp-certificering. En samen met onze klanten zetten we ons in om de wereld een stukje schoner, eerlijker en kleurrijker te maken. Rond deze feestdagen willen we hen laten weten dat we ontzettend blij zijn met onze samenwerking.  

Wij hebben de kersttraditie dat we deze dank niet uitdrukken in de vorm van een cheesy kerstpakket 🎁

Maar we gooien dit budget op een hoop en helpen daar iemand mee die dit echt kan gebruiken. Vorig jaar was dit ouderencentrum De Flesseman. Die we blij maakten met een bluetooth speaker en een feestje. 

Dit jaar is dat De Kloof, inloophuis voor dak- en thuislozen. Want hoe is een jaar van thuisblijven, voor hen die geen dak boven het hoofd hebben? Wij denken best zwaar. Dus vroegen we hoofdkloof Bep waar de inlopers het meest geholpen mee zouden zijn. Dat werd een uitgebreid kerstdiner, inclusief zalm en kalkoen, plus een knallende bingoavond. Maar ook schoenen in grote maten en rugtassen zijn hard nodig bij De Kloof. 

Zo gezegd, zo gedaan. Het team van GRRR zamelde afgelopen maand al een hoop spullen in en tijdens de kerstdagen kunnen de inlopers aankloppen bij De Kloof voor een heerlijk kerstdiner. Namens ons, en dus ook een beetje namens onze klanten. Wij worden al helemaal warm bij de gedachte, hopelijk jullie ook. 

Bij deze willen we ook jou fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen 🎊.

Het GRRR team
& Bep, Sonja, Maurice, Yousef en hond Dina (De Kloof)

Heb jij nog (grote) schoenen of rugtassen die thuis liggen te verstoffen? Gun ze een tweede leven en doneer ze aan De Kloof. Dit kan door een berichtje te sturen naar info@grrr.nl