Een leeromgeving voor digitale hoogstandjes, sociale impact en inclusie (Digital Society School)

Onderwijs klaar voor het nu en de toekomst

Hoe blijf je digitaal relevant als universiteit vandaag de dag? Digital Society School (DSS) is een nieuwe onderwijsvorm die alle generaties wil voorzien van de juiste vaardigheden en kennis, om zo een inclusieve digitale samenleving te creëeren. Grrr is partner van DSS op het gebied van digitale strategie en communicatie. NoProtocol verzorgde de development van de nieuwe website van DSS. De eerste resultaten van deze samenwerking zijn de corporate branding en de website.

Gebalanceerde mix tussen werk, onderzoek en educatie

Met korte modulaire formats en een omgeving gebaseerd op interactie in plaats van eenzijdige communicatie, is DSS een educatieve community waarin developers, onderzoekers en designers samenwerken met studenten om maatschappelijke digitale problemen op te lossen.

Digital Society School beoogt een diverse community van denkers die de technologieën van nu integreren in de samenleving door een human-centered aanpak te gebruiken. Groots denken, maar lokaal beginnen en die opgedane kennis delen met de rest van de wereld.

Op dit moment kun je je inschrijven voor twee tracks: digital to physical en data driven transformation.

Een publiek-private samenwerking voor een gemeenschappelijk doel

Digital Society School is een initiatief van de Hogeschool van Amsterdam. Met de grote vraag naar digitaal talent en Amsterdam als snelgroeiend metropool, is de gemeente Amsterdam een enthousiast voorstander en investeerder van dit project. Andere partners zijn Acer, Cisco en NYC Media lab.

Wil jij ook helpen de toekomst vorm te geven? Digital Society School is nog op zoek naar partners die begrijpen dat een positieve invloed uitoefenen op de maatschappij samen gaat met waardecreatie voor je eigen organisatie. Ondervind wat Digital Society School jou kan bieden.