Nieuw bij GRRR - Martijn Nieuwenhuizen

Martijn Nieuwenhuizen

GRRR is een nieuwe front-end developer rijker, hallo Martijn! ūüĎč
We zijn erg blij met zijn komst, want deze frond-end held komt van goeden huize. Het zou wel iets met zijn achternaam te maken hebben. 

Nu zijn jullie vast heel benieuwd naar Martijn. Daarom zullen we hem introduceren….

<insert Paul Jambers stem>

Tijdens kantooruren buigt hij zich over het visuele deel van een website, en spart hij graag met designers om ontwerpen te verbeteren, echter ’s avonds verruilt Martijn met liefde zijn bureau voor het keukenaanrecht. Met zijn werkervaring in een sterrenrestaurant kunnen we wel stellen dat hij daar wat van bakt. Soms zelfs met ingredi√ęnten uit zijn eigen moestuin…

We wachten met smart op een uitnodiging.

En als hij dan aan het koken, brood bakken of kickboksen is, kan het zomaar zijn dat zijn telefoon afgaat. Niet alleen voor leuke appjes, maar ook omdat hij burgerhulpverlener is. Gelukkig is de ambulance hem tot nu toe altijd voor geweest. Maar wij vinden het een mooi initiatief!

Ambities bij GRRR

Martijn heeft een aantal doelen voor zichzelf gesteld: werken voor projecten die meer betekenen dan alleen maar winst voor een bedrijf, een betere ontwerper worden en on remote kunnen werken, maar dan wel in het buitenland.

Martijn: ‚ÄúDat eerste doel, dat heb ik nu dus al gehaald‚ÄĚ.¬†

Fantastisch! Hopelijk kunnen we in de toekomst nog veel meer doelen behalen samen!