Nieuw bij GRRR: Motion Designer Victor Gueguen ๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐ŸŽ“

Ontmoet Victor ons super model eh... super motion designer uit Frankrijk

Hallo hallo ๐Ÿ‘‹,

Ontmoet Victor. Onze super getalenteerde motion design stagiair uit Frankrijk. Victor doet momenteel zijn Master’s Degree of Artistic Direction in Graphic Design in Parijs. Waar hij zich aan het specialiseren is in interactie ontwerp en motion design. Een skill die hij hier bij GRRR in de praktijk brengt voor onze klanten. Laten we Victor vragen zich voor te stellen, Victor kun je jezelf voorstellen?

“Hallo lezers, dat kan ik zeker! Als ontwerper wil ik leven brengen ontwerp door animatie in te zetten. Ik hou van dieren documentaires, mayonaise, kokosnoten, bier drinken met vrienden, mango’s, ALLE soorten muziek behalve Franse rap (wat raar is omdat ik Frans ben), ik hou niet van Parijs (het is overschat), ik hou van Bordeaux (het is onderschat), ik ben niet goed in Engels (misschien had ik meer series op Netflix moeten kijken), ik ben 1, 90m (denk ik). Ik heb niet veel grappige feitjes over mezelf behalve dronken feitjes, en die houd ik toch liever privรฉ … “

Onze Victor is knapper dan jullie Victor

OK. Bedankt Victor, dan vinden we zelf wel een leuk feitje: als je Google zijn naam ‘Victor Gueguen’ typt, vind je ook Victor Gueguen, het Franse supermodel. We denken echter dat onze Victor veel knapper is. En ook meer stijl heeft. Mee eens?

Trouwens, bekijk zijn website … eh … website voor meer info ๐Ÿ˜‰.

p.s. Victor heeft ook een nogal vet instagram account waarop hij momenteel bezig is met een dagelijkse design challenge. Check it out!