Nieuwe aanwinst: Gerben van Gils

Project manager met een liefde voor digitaal. En oude mannenmuziek.

Zijn carrière begon aan de HvA bij de studie CMD, toen nog Interactieve Media genoemd. Na een paar jaar werkervaring in de digitale en creatieve sector, richt hij STATE OF_ op: een bureau dat digitale en interactieve toepassingen ontwikkelt. Niet gek op je 24ste 😎.

Gerben biedt onze klanten de service die ze nodig hebben met zijn unieke skillset. Veel dingen die hij nu organiseert heeft hij zelf ook geproduceerd. Voeten in de klei ervaring dus. Hij begon zijn carrière namelijk als content producer bij publieke omroep NTR (van onder meer Klokhuis, Andere Tijden en Nieuwsuur). En werkte daarna als producer bij internationale digitale bureaus als MediaMonks en Resn.

Oude mannenmuziek

Zo groot als hij is als aanwinst voor ons bureau als professional. Zo slecht is zijn bijdrage aan onze office playlists. Gerben’s voorliefde voor wat hij zelf ‘oude mannenmuziek’ noemt gaat ver. Heel ver. Zelfs tot de Baja Marimba band. Ok, toegegeven. Deze riedels beginnen heel langzaamaan wellicht ook voor de rest een guilty pleasure te worden.

🎵 tatataratata hoempa hoempa papapa 🎵

p.s. hij houdt van ‘dad jokes’. En daar heeft hij zelfs een app voor 🥁.