#PeopleFirst: de manier om samen sterker uit deze tijd te komen

Goed voorbeeld doet goed volgen

Hoe fijn is het om je goed te voelen binnen het bedrijf waar je werkt. We zien onze collega’s immers vaker dan onze partners. Al wordt het licht vaak geschenen op bedrijven die zich amoreel gedragen, mogen de solidaire werkgevers ook wel eens in het zonnetje worden gezet.

Precies om die reden is wiezetjijopeen.nu opgericht. Een open platform waarop bedrijven gezamenlijk oproepen tot goed werkgeverschap. Wij sluiten ons daar graag bij aan, want #PeopleFirst is bij GRRR zeker aan de orde.

We once made the promise...

Leuk weetje is dat B Corp’s de overhand nemen op het platform. Maar liefst 12 B Corp gecertificeerde bedrijven (waaronder Auping, Dopper en Triodos Bank) hebben zich inmiddels aangemeld. Dat is ook niet zo gek natuurlijk. In het proces om B Corp gecertificeerd te worden, wordt namelijk ook streng gekeken naar de sociale prestaties van jouw onderneming.

<p>We hebben ons tot doel gesteld om de wereld leefbaar, gezond en veilig te houden. Dat begint met solidariteit richting onze medewerkers, partners en klanten. Want samen sta je niet alleen sterker, maar bereik je ook meer</p>
Ine Stultjens, Head of Marketing &amp; Communication Koninklijke Auping

Zinnige Beweging

Benieuwd naar de andere B Corp gecertificeerde bedrijven die zich hebben aangesloten? Dit zijn ze:

Koninklijke Auping, Dopper, Impact Hub Network, Mud Jeans International, Seepje, Swink Content & Data, Triodos bank, WeTransfer, Aliter Networks, PHYSEE Technologies, NLC – The European Health Venture Builder.

Wij kijken ernaar uit om gezamenlijk nog heel veel te gekke dingen te mogen uitvoeren.