Reinier Ladan & Jeroen Houben spreken bij GRRR Tech Talks

Podcast legende Reinier Ladan & tech baas Jeroen Houben

Soms heb je zomaar een paar topsprekers over de vloer. Wij hadden dat geluk vorige week woensdag bij onze GRRR Tech Talks. Als creatief digitaal bureau dat design en techniek even hoog in het vaandel houdt waren wij namelijk super blij met de komst van Reinier Ladan en Jeroen Houben.

Podcast tycoon

Reinier Ladan maakte ons deelgenoot van zijn ontwikkeling tot podcasttycoon van de Lage Landen. Ken je hem nog niet? Check dan echt eens zijn ‘Appels en Peren Show’ en ‘Hoe Krijg Je Het Voor Elkaar?’ op je favoriete podcastplatform. De eerste serie werd in 2015 landelijk bekend toen Alexander Klöpping hem noemde in De Wereld Draait Door. Maar was bij kenners van de betere podcast al langer populair.

En als je je dan terecht afvraagt hoe hij dat succes voor elkaar krijgt: Reinier is een meester in productiviteits- en tijdsmanagement en vertelt aanstekelijk over zijn diepe affectie voor David Allens ‘Getting Things Done’. Hem vragen voor een spreekbeurt kan hier.

Hardware fanaat

Heb je je productiviteit al verhoogd en wat tijd over? Dan weet Jeroen Houben wel wat je met die tijd kunt doen. Hij heeft zich als software developer uit pure nieuwsgierigheid verdiept in keiharde hardware development.
Solderen, printplaatjes manipuleren, een appje koppelen om je zelfgebouwde slimme thermostaat vanuit de trein te bedienen: het leek heel eventjes heel makkelijk. Als je denkt dat je het ook in je hebt, Jeroen heeft veel veldwerk gedaan en deelt graag welke platforms meer rocken dan de veelgenoemde (maar naar eigen zeggen “lame”) Raspberry Pi.

GRRR Tech Talks bijwonen?

Wij organiseren de GRRR Tech Talks op onregelmatige basis. Wil je er volgende keer bij zijn? Mail Jim dan even, dan houdt hij je op de hoogte.